Den nye Vejle-blog

Vi er lige ved at gå i luften med spændende historier fra Vejle m.v. Vi etablerer os her i begyndelse af juli/august/sept. 2011.

Her vil komme sider der primært kommer til at handle om Søndermarkens historie. Der vil komme indlæg om bl.a. Søndermarksskolen, Søndermarkskirken, børnehjemmene Solhjem og Marienlund, Husholdningsskolen, Gartnerierne på Søndermarken, Haveselskabet Kongens Kær, Pedersholm, Det gamle og det nye vandtårn, Vejle Vindmølle, Munkenes teglovn og Tyrelodspynten. Der vil også komme en side med andet, bl.a. om en gåtur fra Blåvand til Vejle på “Fra Kyst til Kyst Stien”,  en side om mit første halvmarathon (Lillebælt Halvmarathon) samt om da Finhvalen strande i Vejle Fjord-

Læserne af denne side, er mere end velkome til at give deres mening til kende nederst på siden.

Også du kan bidrage ved at blogge nedenfor:

4 tanker om “Den nye Vejle-blog”

 1. Hej. Dette er en kommentar.
  Hvis du vil slette en kommentar, skal du bare logge ind og se indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

 2. Hej Lars

  Godt initiativ! Ja, cowboys og indianere kan jeg godt huske. Vi var nogle drenge fra vejene omkring Møllen, som legede den leg i 60`erne. Gartneriet kan jeg også huske. Men ellers ligner de gamle veje næsten sig selv, synes jeg. Der er vist ikke ændret så meget siden dengang. Denne nye Vejle-blog vil jeg gerne følge med i.
  vh
  Jan (begyndte i 1.a 1962)

 3. Kom med indlæg !!!!!!!!!!!!!

  Hvor er det ærgerligt – at der IKKE er flere, som reagerer, på denne hjemmeside – SØNDERSKOVEN er helt exceptionel 40-50 KM stier og tænk også på området ved Pedersholms Gods – her er stierne, i løbet af sommeren blevet renoveret, så de er rare at gå på, særlig ned mod ” Kongens Kær” – så kære Søndermarks-borgere ta’ nu lige og vågn op – vi er mange TILFLYTTERE, der gerne- når vi går hver dag – vil vide MEGET om SØNDERMARKEN !!!!!!!!!!!

  mvh/John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *